Gertjans IJs 100% genieten!

Ambachtelijk lekker

Ambachtelijk lekker gemaakt met passie, in Schoonhoven en Lekkerkerk.

Naast onze bakkerij hebben wij een ijsloket waar wij van Maart tot Oktober het lekkerste softijs (in Lekkerkerk) en ons eigen gemaakte ambachtelijk schepijs verkopen. Sinds 2019 zijn we begonnen met de verkoop van schepijs. De bereiding van ons huisgemaakt schepijs vind in Schoonhoven plaats in Gertjans ijsmakerij.

Versen ingredienten

Ijs begint bij de basis; verse melk. Door toevoeging van verse ingredienten en vers fruit ontstaat de ware smaakbeleving. Alle ingrediënten moeten goed met elkaar in verhouding zijn om een goed en smeuïg ijsje te presenteren. Als alles nauwkeurig is afgewogen, gaat de mix in een ijsmachine. Daarin wordt het ijs op de juiste structuur gedraaid. Dit vraagt om het oog van een vakman!

Pure grondstoffen

Om tot de lekkerste smaken te komen, kiezen we voor pure grondstoffen. We gebruiken voor het basismengsel verse melk en slagroom uit de bakkerij. Aan de basis worden vervolgens de beste ingrediënten toegevoegd zoals vers fruit, echte vanille, hazelnootschuim, zelfgemaakte chocolade of karamel, noten en huisgebakken roomboter koekjes of cake. En dan wordt de vitrine gevuld met prachtig opgemaakte bakken ijs.

Sorbet ijs

Onze smaken op sorbet basis zijn bereid op basis van water, suiker en zijn lactose vrij en geschikt voor mensen met een allergie voor gluten.

De smaken van het ijs worden van vers fruit gemaakt dit proef je dan ook direct. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld de unieke smaken van bloedsinaasappel-, yoghurt amarena- en mango ijs proeven.

IJs eten in Lekkerkerk

Bekijk locatie

IJs eten in Schoonhoven

Bekijk locatie

Levering aan restaurants / winkels

Wilt u ook Gertjans ijs gaan verkopen?
Wij eten graag samen een ijsje om dit met u te bespreken!

Neem contact op

Foto's

Volg ons op Facebook:  
Gertjan De Echte Bakker