Echte Bakkers Gilde

Het Echte Bakkersgilde is een samenwerkingsverband van 220 ambachtelijke bakkers in Nederland. Alleen toegelaten leden mogen zich Echte Bakker noemen. Het Echte Bakkersgilde is al jaren een vertrouwd begrip voor consumenten en vakbroeders die het moderne bakkersambacht een warm hart toedragen.

Kwaliteit

Het Gilde zorgt ervoor dat haar leden aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Ze heeft niet alleen een Gildemeester in dienst, maar maakt ook veelvuldig gebruik van het onafhankelijke Nederlands Bakkerij Centrum om winkel- en productkeuringen te laten uitvoeren.

Het Echte Bakkersgilde houdt gedurende het jaar onderlinge competitiewedstrijden waarvan de roomboteramandelstaaf keuring er één van is. In 2014 zijn wij van Gertjan de Echte Bakker 2e geworden met deze landelijke Echte Bakkers competitiewedstrijd waar we uiteraard erg trots op zijn!

Alleen bakkers die aan alle kwaliteitseisen voldoen krijgen van het Gilde toestemming om het gele Echte Bakkerslogo te voeren. Daarom zijn wij als Gertjan de Echte Bakker trots dat wij het Echte Bakkerslogo mogen voeren.

Volg ons op Facebook:  
Gertjan De Echte Bakker